صندوق های سرمایه گذاری بانک دی فرصتی مطلوب برای سرمایه گذاری در گزینه های مختلف سرمایه گذاری مثل بازار سرمایه است ، خصوصا برای افرادی که قصد سرمایه گذاری غیرمستقیم در بورس را دارند و خودشان وقت و یا اطلاعات کافی را برای انجام این کار ندارند.
صندوق ارزش آفرینان دی در تاریخ 1390/05/08 با دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار (سبا) به عنوان صندوق سرمایه گذاری موضوع بند ٢٠ ماده ١ قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذر ماه سال ١٣٨٤ ، فعالیت خود را آغاز کرد. این صندوق با شماره 10911 نزد سبا به ثبت رسیده است. عملکرد این صندوق بر اساس مفاد اساسنامه و امیدنامه و در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه است.
تاریخ آغاز فعالیت: 1390/07/03
مدیر صندوق: كارگزاري بانك دي
متولی صندوق: موسسه حسابرسی مالی آزمون پرداز ایران مشهود
مدیر ثبت: كارگزاري بانك دي
صندوق بانک دی در تاریخ 1390/02/24 با دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار (سبا) به عنوان صندوق سرمایه گذاری موضوع بند ٢٠ ماده ١ قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذر ماه سال ١٣٨٤ ، فعالیت خود را آغاز کرد. این صندوق با شماره 10869 نزد سبا به ثبت رسیده است. عملکرد این صندوق بر اساس مفاد اساسنامه و امیدنامه و در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه است.
تاریخ آغاز فعالیت: 1390/03/23
مدیر صندوق: كارگزاري بانك دي
متولی صندوق: مشاور سرمايه گذاري ايرانيان تحليل فارابي
مدیر ثبت: كارگزاري بانك دي
صندوق سرمايه گذاري اختصاصي بازارگردانی گروه دي در تاریخ 1395/07/17 با دریافت مجوز از سازمان بورس و اوراق بهادار (سبا) به عنوان صندوق سرمایه گذاری موضوع بند ٢٠ ماده ١ قانون بازار اوراق بهادار مصوب آذر ماه سال ١٣٨٤، فعالیت خود را آغاز کرد. این صندوق با شماره 11446 نزد سبا به ثبت رسیده است. عملکرد این صندوق بر اساس مفاد اساسنامه و امیدنامه و در چارچوب قوانین و مقررات مربوطه است.
تاریخ آغاز فعالیت: 1395/07/17
مدیر صندوق: كارگزاري بانك دي
متولی صندوق: موسسه حسابرسی مالی آزمون پرداز ایران مشهود
مدیر ثبت: كارگزاري بانك دي
صندوقهای سرمایهگذاری انواع مختلفی دارند که این تنوع میتواند انواع سلیقههای سرمایهگذاری را با انواع ریسک پذیری و بازده مورد انتظار پوشش دهد.
صندوقهای سرمایهگذاری با درآمد ثابت موظف به سرمایهگذاری حداقل ۷۵ درصد از داراییهای خود در اوراق با درآمد ثابت میباشد.
برای سرمایهگذارانی که ریسک کمتر را ترجیح میدهند، خرید واحدهای این نوع از صندوقها معقول به نظر میرسد.
این نوع صندوق وجوه دریافت شده از سرمایهگذاران را در سهام شرکتهای پذیرفتهشده در بورس اوراق بهادار سرمایهگذاری میکند. بر اساس الزامات سازمان بورس و اوراق بهادار، این نوع صندوقها باید حداقل ۷۰ درصد از داراییهای تحت تملک خود را در سهام و حق تقدم سرمایهگذاری کنند.
برای سرمایهگذارانی که علاقهمند به سهامداری باشند، خرید واحدهای این نوع از صندوقها جذابتر است. میزان ریسک این نوع از صندوقها از صندوقهای دیگر بیشتر است و سرمایهگذاران بازده بالاتری را نیز انتظار دارند.
واحدهای سرمایهگذاری این نوع از صندوقها در بورس مورد معامله قرار میگیرند. صندوقهای قابل معامله خود انواع مختلفی ازجمله صندوقهای قابل معامله سهامی، مختلط و با درآمد ثابت میباشند.
یکی از مزایای سرمایهگذاری در صندوقهای قابل معامله خریدوفروش آسان واحد سرمایهگذاری این صندوقها است. قیمت هر واحد سرمایهگذاری این صندوقها از طریق عرضه و تقاضا تعیین میشود.
نخستین مزیت صندوق سرمایه گذاری ، مدیریت حرفه ای پول شماست.سرمایه گذاران به این دلیل در صندوق سرمایه گذاری می کنند که معمولا زمان و یا تخصص کافی را برای سرمایه گذاری به صورت انفرادی ندارند.صندوق سرمایه گذاری ابزاری برای سرمایه گذاران خرد است تا بتوانند از توانایی ها و مهارت های افراد حرفه ای برای سرمایه گذاری و نظارت بر دارایی هایشان استفاده کنند.چرا که این صندوق ها دارای تحلیلگران و مدیران سرمایه گذاری هستند که پیوسته تلاش می کنند تا با یافتن گزینه های مناسب و خرید و فروش به موقع آنها، عملکرد ممتازی برای سرمایه گذاران خود فراهم نمایند.
براساس قوانین سازمان بورس، صندوق های سرمایه گذاری ملزم به تشکیل سبدی متنوع از دارائی های نقدی و اوراق بهادار هستند.بخشی از این دارایی ها شامل دارایی های با درآمد ثابت همچون سپرده های بانکی و اوراق مشارکت می شود که ریسک سرمایه گذاری را به شکل قابل توجهی کاهش می دهد. تشکیل سبدی از دارایی ها که اصطلاحا متنوع سازی دارایی ها نام دارد باعث کاهش ریسک سرمایه گذاری می شود ، سرمایهگذار صندوق با پرداخت مبلغی قادر است چنین سبدی را خریداری کند و مخاطرات سرمایهگذاری مستقیم در بورس را کاهش دهد.
صندوق های سرمایه گذاری در بازه های زمانی مشخصی توسط سه نهاد سازمان بورس و اوراق بهادار،متولی و حسابرس مورد بازرسی قرار می گیرند و تمامی فعالیت های آنان به صورت شفاف اطلاع رسانی می شوند.متولی صندوق نیز به صورت مستمر بر عملکرد صندوق نظارت دارد.
سرمایه گذاری در صندوق این امکان را به شما می دهد خیلی زود پول خود را نقد کرده .شما برای فروش واحدهای سرمایه گذاری خود با هیچ مشکلی مواجه نمی شوید.این کار توسط ضامن نقد شوندگی صندوق انجام می شود و شما هرزمان که تصمیم به نقد کردن دارایی خود بگیرید ضامن نقد شوندگی صندوق این وظیفه را به عهده می گیرد.
با توجه به اینکه صندوق های سرمایه گذاری از گردآوری سرمایه های خرد تشکیل می شوند،بنابراین امکان استفاده از مزایای یک مجموعه سرمایه گذاری بزرگ برای دارندگان آن فراهم می شود.شما شاید با ۱ میلیون تومان توانایی سرمایه گذاری در گزینه های متنوعی را نداشته باشید.اما با توجه به حجم بالای سرمایه در صندوق سرمایه گذاری،این امکان برای شما فراهم می شود.ضمنا به دلیل حجم بالای سرمایه صندوق ها هزینه هایی از قبیل تحلیل ،بررسی ، ارزش گذاری ،خرید و فروش و سایر هزینه ها در بین سرمایه گذاران سرشکن می شود و برای سرمایه گذار صرفه جویی زیادی خواهد داشت.